Güncel Haberler

Micic, Hedefinin Halen NBA Olduğunu Belirtti

Temsilcimiz Anadolu Efes ile beraber üst üste 2 kez Turkish Airlines Euroleague şampiyonluğu yaşarken arkarkaya 2 kez Final Four MVP’si seçilen Vasilije Micic‘in NBA gitmek istediği biliniyor.

Efsane Yunan oyuncu Printezis’in davetlisi olarak Syros Adası’nda düzenlenen sokak basketbolu turnuvasına katıkan Micic, Olympiakos’un yıldızı Vezenkov’un üstünden bulduğu son saniye şutuyla takımına maçı kazandırdı ardından da kendisine yöneltilen NBA hakkındaki sorulara yanıt verdi:

NBA hakkında hala düşünüyorum. Eğer gerçekleşirse, gerçekleşir. Gerçekleşmezse zorlamaya gerek yok. Şu anda anın tadını çıkarıyorum ve bu sene NBA’e gitmek için her zamankinden daha hazır hissediyorum, zamanı geldi. Ama NBA’e gidemezsem de Anadolu Efes ile kaldığım için mutlu olacağım.

Bildiğiniz üzere Sırp yıldızın NBA hakları Oklahoma City Thunder‘ın elinde ancak o play-off kalibresinde bir takımda oynamak istiyor ve haklarının takaslanmasını bekliyor. Her ne kadar Nuggets, Hawks, Bulls, Bucks gibi bu tanıma uyan takımlar onu istiyor olsalar Thunder ise haklarını kolaylıkla elden çıkarmak istemiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …