Güncel Haberler

RESMİ: Olympiakos, Beklenen Peters Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden Yunanistan Ligi temsilcilerinden Olympiakos, kadrosunu şutör bir 4 numara ile güçlendirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Cazoo Baskonia ile yollarını ayıran Alec Peters ile 2 yıllık kontrat imzalandığı duyuruldu. Gayri resmi haberlere göre Amerikalı forvet bu kontrattan toplam 1.8 milyon dolar kazanacak. Bildiğiniz üzere temsilcimiz Fenerbahçe, Peters ile prensipte anlaşmış ama daha sonra Bjelica opsiyonu gerçekleşince bu transferden vazgeçilmişti.

Amerikalı forvet hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 27 yaşındaki Amerikalı 4 numara, geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde 12 maçta ortalama 24.4 dakika süre almış ve 9.8 sayı, %39.0 3sayı, 3.8 ribaund, 1.3 asist ve Endesa’da ise 23 maçta ortalama 27.0 dakika sahada kalırken 10.4 sayı, %38.6 3sayı, 5.5 ribaund, 2.0 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …