Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi, Caloiaro’ya Teşekkür Etti (Yeni adresi Galatasaray olabilir)

Yeniden yapılanma sürecine hızlı bir şekilde devam eden Turkish Airlines Euroleague ekibi Maccabi Tel Aviv‘den bu kez bir transfer değil ayrılık haberi geldi.

İsrail ekibinden yapılan açıklamayla tecrübeli forvet Angelo Caloiaro‘ya teşekkür edildi ve yollar ayrıldı. Amerikalı forvet ile temsilcimiz Galatasaray ilgileniyor.

2.03 metre boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli forvet geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde 35 maçta ortalama 20.1 dakika süre alırken 3.3 sayı, 3.1 ribaund, 1.3 asist ve Winner League’de ise 11 maçta ortalama 18.4 dakika sahada kalırken 5.3 sayı, 3.4 ribaund, 1.6 asist ile katkı vermişti.

San Francisco’s Dons çıkışlı olan Caloiaro, profesyonel kariyerine Bulgaristan ekibi Rilski’de başladıktan sonra sırasıyla Mitteldeutscher, Bonn, Obradoiro, Büyükçekmece, Banvit ve Maccabi formalarını giymişti. İsrail ekibinden geçirdiği 4 sezonda 3 kez İsrail Winner Ligi iampiyonluğu yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …