Güncel Haberler

İDDİA: Monaco, James ile Uzatıyor!

Turkish Airlines Euroleague‘deki ilk sezonunda play-off oynama başarısı gösteren AS Monaco, gelecek sezon için de iddialı bir kadro kurmak için kulları sıvadı.

Fransa Betclic ELITE Pro A‘nın finalisti, Eurohoops’un haberine göre yıldız skoreri Mike James ile de yeni kontrat konusunda görüşmeleri ilerlettti, yakın zamanda anlaşma gelebilir. Monaco teklifi yıllık 2 milyon Euro’nun biraz üzerine çıkınca James’den pozitif sinyaller geldi.

Buarada bildiğiniz gibi kadrosunu komple yenileyen Monacao, Diallo ve Hall ile tekrar anlaşmış, Okobo, Loyd, Blossomgame gibi transferleri de bitirmişti, yakın zamanda hepsinin açıklanması bekleniyor.

1.85 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli skorer geçtiğimiz sezon Pro A’da 29 maçta ortalama 30.2 dakika süre alırken 16.4 sayı, %29.4 3sayı, 3.5 ribaund, 5.4 asist ve Euroleague sahnesinde ise 38 maçta ortalama 31.6 dakika süre alırken 16.4 sayı, %31.3 3sayı, 3.2 ribaund, 5.7 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …