Güncel Haberler

Giddey’den Yaz Ligi’nde Triple-Double Performansı Geldi!

NBA Yaz Ligi‘nin Utah ayağındaki karşılaşmada Oklahoma City Thunder, rakibi Memphis Grizzlies‘ı 87-71’lik skorla farklı yenmeyi başardı.

Oklahoma’da Josh Giddey 14 sayı, 10 ribaundi, 10 asist ile yaz liglerinde ende görülen bir triple-double performansına imza atmış oldu. Draftın 2 numarası Chet Holmgren 11 sayı, 12 ribaund, 2 blok, Jalen Williams 16 sayı ve Eugene Omoruyi de 10 sayı ile galibiyete diğer katkı veren isimler oldular.

Grizzlies cephesinde ise Kenneth Lofton 19 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Shaq Buchanan 16 sayı, 7 ribaund, Romeo Weems ve Dakota Mathias da 11’er sayıyla takımlarını ayakta tutmaya çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …