Güncel Haberler

İDDİA: Toronto da Durant Yarışına Dahil Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Kevin Durant‘in takımı Brooklyn Nets‘den takasını istediği söylenmiş, istek listesinde ise Miami Heat ile Phoenix Suns olduğu belirtilmişti.

ESPN’den yer alan habere göre ise bu iki takım dışında başka takımlar da iyi patketler oluşturarak hem Nets’i hem de Durant’i ikna edebilirler.

İşte Adrian Wojnarowski’nin konu hakkındaki açıklamaları:

Bence Toronto Raptors şu anda pusuya yatmış bekliyor. İstediğiniz her türlü takas parçasına ve draft hakkına sahipler. Ve onların bir organizasyonu var, Masai Ujiri gibi bir liderleri var. O dönem kontratında bir yıl kalan Kawhi Leonard’ı takıma getirmek için nasıl bir risk aldığını gördünüz.

Raptors, Nets‘e yapacağı bir teklifte ne kadar ileri gidecek? Bu konuda ne kadar istekliler? Scottie Barnes’ı teklif ederler mi? Bence Barnes, Toronto’nun hiçbir koşulda gözden çıkarmak istemeyeceği bir oyuncu…

Pascal Siakam, diğer yetenekli oyuncular, takasta kullanışlı olabilecek sözleşmeler… Bence Kevin Durant yarışında bir gözümüzü Toronto’nun üstünde tutmaya devam etmek gerek.

ESPN

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …