Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Irving Takası Olmazsa B Planını da Hazırladı

NBA basınında bir çok kaynağın doğuladığı bilgiye göre Los Angeles Lakers‘ın GM’i Pelinka, bu transfer döneminde Lebron ile Irving’i bir araya getirmek için kolları sıvamış durumda.

Öncelikli olarak Lakers ile Nets arasındaki takas görüşmeleri devam ediyor, tarafların Temmuz ayında bir anlaşma yapmaları ihtimal dahilinde. Lakers ise bu anlaşmanın olmaması yani Kyrie’nin takıma katılamaması durumunda B planını da hazırlamış.

ESPN’den McMenamin’e göre, Los Angeles Lakers’ın B planında yer alan iki isim, Indiana Pacers‘ın şutörü Buddy Hield ve Houston Rockets‘ın bench skoreri Eric Gordon:

Eğer Kyrie takası olmazsa, Lakers’ın kadrodaki şut ihtiyacını kapatmak için uygulamayı umdukları başka planlar var. Geçen yıl draft gününde neredeyse anlaştıkları Buddy Hield onlardan biri. Indiana’nın Malcolm Brogdon’ı takas ettiğini görüyorsunuz. Indiana’dan bu yönde daha fazla hamle gelebilir. Bir diğer isim de Houston’ın deneyimli ismi Eric Gordon. Bu oyuncular elbette bir Kyrie Irving değil, ama takımlarına yardım etmek için alabileceklerini düşündükleri oyuncular.

Lakers, geçtiğimiz sezon ligin en kötü yüzdeyle şut atan 10 takımından biriydi. Ayrıca rotasyonlarında çok fazla rol oyuncusu, asker vardı ve hücumda yaratıcı eksikliği çekmişlerdi. Hield ve Gordon elbette yıldız oyuncular değil ama dış şut ve skor katkısı anlamında Lakers’ın eksiklerine çare olabilecek isimler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …