Güncel Haberler

İDDİA: Brooklyn ve Lakers, Irving ile Westbrook’un Takası İçin Masadalar!

NBA‘de transfer dönemi hareketli bir şekilde devam ediyor ve ligin dengelerini değiştirebilecek bir takas gündeme gelmiş durumda.

Yahoo Sports’da yer alan habere göre Los Angeles Lakers ile Brooklyn Nets, iki yıldız guard Russell Westbrook ve Kyrie Irving merkezli bir takas üzerinde görüşmeye başladılar.

Pazarlıklarda elbette bir çok draft hakkı da masada, ayrıca Lakers keskin şutör Joe Harris’in de takas paketine dahil olmasını istiyor.

Diğer taraftan Irving oyuncu opsiyonunu kullanıp 1 yıl daha takımda kalmayı tercih etse de takımdan ayrılma konusunda kapıları kapatmadığını da biliyoruz. Özellikle de Lebron ile birlikte forma giymeye çok sıcak baktığını da bilemeyen yok. Tabi bir de Durant’in takasını istemiş olması Nets adına işleri daha da karmaşık hale getirdi.

Los Angeles Lakers’ta ise oyuncu opsiyonunu kullanıp 1 yıl daha takımda kalacak olan Westbrook’un takası aylardır gündemde. 47 milyon dolarlık kontratı bulunan Westbrook, geçen sezonu 18.5 sayı, 7.4 ribaund, 7.1 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

Nets yıldızı Kyrie Irving ise aşı tartışmaları sebebiyle yalnızca 29 maçta forma giymiş, 27.4 sayı, 5.8 asist ile mücadele etmişti. Lakers’ın görüşmelere dahil etmek istediği Harris ise 2 yıllık toplam 38 milyon dolarlık bir sözleşmeye sahip. Geçen sezon sadece 14 maçta sahaya çıkan 30 yaşındaki şutör, 11.3 sayı, %46.6 üçlük isabeti ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …