Güncel Haberler

FLAŞ: Barça, Kalinic’e Teklifini Yaptı ve Top Artık Valencia’da! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘in iddialı ekiplerinden İspanya Liga Endesa temsilcisi FC Barcelona, resmi olarak Sırp yıldıza tekifini yaptığını duyurdu.

Katalan ekibi, alacaklarına karşılık bonsevissiz olarak Kızıl Yıldız ile yollarını ayıran Nikola Kalinic‘e teklifini yaptığını duyurdu ve resmi olmayan bilgilere göre teklif 2 yıllık, toplam 2.6 milyon euro değerinde. Liga Endesa kuralları gereği yıldız forvetin lig hakları Valencia‘nın elinde ve onların bu teklifi karşılamak için 5 günü var. Eğer karşılamazlarsa transfer gerçekleşmiş olacak.

Sırp yıldız ve Barça’ya transferi hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli forvet geride bıraktığımız sezon Euroleague sahnesinde 32 maçta ortalama 30 dakika süre alırken 12.6 sayı, %27.6 3sayı, 3.9 ribaund, 3.4 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …