Güncel Haberler

RESMİ: Peristeri, Tecrübeli Oyun Kurucu Brown ile Anlaştı

Gelecek sezon FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan Yunanistan Ligi ekiplerinden Peristeri kadrosunu tecrübeli bir oyun kurucu ile anlaştı.

Efsane guard Spanoulis’in ilk başantrenörlük deneyimini yaşayacağı Peristeri’den yapılan açıklamaya göre Cluj Napoca‘da sezonu tamamlayan Brandon Brown ile gelecek sezon için anlaştılar.

1.83 metre boyunda olan 32 yaşındaki Brown, Şampiyonlar Ligi’nde 12 maçta ortalama 32.0 dakika süre alırken 14.7 sayı, %44.9 3sayı, 1.8 ribaund, 5.3 asist, 1.4 top çalma ile katkı vermişti.

Western Montana çıkışlı olan Brown, profesyonel kariyerine Avustralya 2. liginde başlamıştı. Sonrasında ise Brezilya, Kıbrıs, Polonya, Bulgaristan, Nizhny Novgorod, Metropolitans Levallois ve son olarak da Cluj formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …