Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Delaney ile Yolların Ayrıldığnı Açıkladı

Turkish Airlines Euroleague‘in önemli takımlarından biri olan İtalya Lega Basket Serie A şampiyonu Olimpia Milano‘da bir ayrılık daha yaşandı.

Guard rotasyonunu tamamen yenileme yoluna giden İtalyan ekibi yıldız guard Malcolm Delaney‘e teşekkür etti. NBA patentli guardın kariyerine Avrupa’da devam etmeyeceği gelen haberler arasında.

1.91 metre boyunda olan 33 yaşındaki tecrübeli guard, Serie A’da 10 maçta ortalama 23.9 dakika süre alırken 9.8 sayı, %33.3 3sayı, 1.9 ribaund, 3.2 asist ve Euroleague’de ise 28 maçta ortalama 24.8 dakika süre alırken 9.4 sayı, %32.8 3sayı, 2.5 ribaund, 2.8 asist ile katkı verebilmişti.

Virginia Tech çıkışlı olan Delaney, profesyonel kariyerine Chalon Saone’da (Fransa) başladıktan sonra Budivelnyk (Ukrayna), Bayern Munich, Lokomotiv Kuban, Atlanta Hawks, Guangdong (Çin), Barcelona formalarını giymişti ve 2 sezondur Milano formasını terletiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …