Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, Van Rossom ile Devam Ediyor

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekiplerinden biri olan İspanya Liga Endesa temsilcisi Valencia, tecrübeli oyun kurucusu ile yola devam ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Sam Van Rossom ile 1 yıllık kontrat yenilemesine gidildi.

1.88 metre boyunda olan 36 yaşındaki Belçikalı guard, geçtiğimiz sezon Endesa’da 22 maçta ortalama 21.3 dakika süre alırken 7.2 sayı, %40.0 3sayı, 2.1 ribaund, 4.1 asist ve EuroCup sahnesinde ise 14 maçta ortalama 21 dakika sahada kalırken 8.8 sayı, %50.0 3sayı, 2.4 ribaund, 3.9 asist ile katkı vermişti.

Kariyerine ülkesinde De Pinte altyapısında başlayan Van Rossom, sonrasında Oostende (Belçika), Olimpia Milano (İtalya), Pesaro (İtalya), Zaragoza (İspanya) formalarını giymişti ve 2013 yazından bu yana da Valencia’nın başarısı için mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …