Güncel Haberler

İDDİA: Barcelona, Satoransky ile Anlaştı (Analiz)

Geride bıraktığımız sezon ne Turkish Airlines Euroleague‘de ne de İspanya Liga Endesa‘da kupa alamayan FC Barcelona, yeni sezona iddialı girmek için kolları sıvadı ve yıldız bir guard transferi yaptı.

Eurohoops’da yer alan habere göre daha önce de kulübün formasını terletmiş olan, son olarak NBA ekiplerinden Washington Wizards‘da izlediğimiz Tomas Satoransky ile 4 yıllık kontrat imzaladılar. Çek yıldızın kontratı 30 Haziran’da bitiyor ve serbest kalmasıyla birlikte resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere Satoransky’nin adı Euroleague şampiyonu olan temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılmıştı.

Satoransky hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

30 yaşında olan Satoransky, bu sezona Pelicans’da başlamış sonrasında ise sadece 1 maçta Spurs forması giymiş ardından da 1 Mart’tan sonra sezon sonuna kadar Washington Wizards formasını terletmişti. Pelicans’da 32 maçta ortalama 15.1 dakika süre alırken 2.8 sayı, 2.0 ribaund, 2.4 asist ve Wizards’da ise 22 maçta ortalama 18.9 dakika sahada kalırken 4.9 sayı, %27.3 3sayı, 2.8 ribaund, 4.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …