Güncel Haberler

RESMİ: Malaga’nın Yeni Uzunu Galatasaray’dan

Gelecek sezon FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde mücadele edecek olan İspanya Liga Endesa ekiplerinden Unicaja Malaga, yeni uzununu Galatasaray NEF‘den transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamada David Kravish ile 1+1 yıllık kontrat imzalandığı belirtildi.

2.08 metre boyunda olan 29 yaşındaki Amerikalı uzun geride bıraktığımız sezon BSL’de 30 maçta ortalama 23.0 dakika süre alırken 9.7 sayı, 5.7 ribaund, 1.3 asist, 1.0 top çalma ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 12 maçta ortalama 22.3 dakika sahada kalırken 7.2 sayı, 5.3 ribaund, 1.7 asist ile katkı vermişti.

California çıkışlı olan Kravish, profesyonel kariyerine Finlandiya’da BC Nokia takımında başlamış, sonrasında Czarni Slupsk (Polonya), Tsmoki Minsk (VTB), Avtodor (VTB), Manresa (İspanya), Bamberg (Almanya) ve son olarak da geçtiğimiz sezon Galatasaray formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …