Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, İsmet Akpınar ile Devam Ediyor

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden, ING Basketbol Süper Ligi‘nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko, iç transferde bir hamle daha yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamayla İsmet Akpınar‘ın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı duyuruldu. Alman milli takımının da formasını giyen tecrübeli oyun kurucu, ligimizde ise direkt olarak Türk statüsünde forma giyiyor.

1.93 metre boyunda olan 27 yaşındaki İsmet, geride kalan sezonda BSL’de 34 maçta ortalama 13.2 dakika süre alırken 6.0 sayı, 1.5 asist ve Euroleague’de ise 14 maçta ortalama 12.1 dakika sahada kalırken 4.8 sayı, 0.9 asist ile katkı verebilmişti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, Fenerbahçe Beko’ya 2021-22 sezonunda katılan ve gösterdiği performansla ekibimize önemli katkılar sağlayan İsmet Akpınar ile sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu kullanmış ve sporcumuzun sözleşmesi bir yıl daha uzatılmıştır.

Değerli sporcumuz, 2022-23 sezonunda da Fenerbahçe Beko forması giyecektir.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve İsmet Akpınar’a hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …