Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Ahmet ve Barthel ile Yollarını Ayırdı

Turkish Airlines Euroleague‘de başarı için koç Itoudis yönetiminde yeniden yapılanma sürecine giren ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe Beko‘da iki uzun ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe Beko‘dan yapılan açıklamada Ahmet Düverioğlu ve Danilo Barthel ile yolların ayrıldığı açıklandı:

Altı sezon boyunca formamızı giyen ve başta EuroLeague şampiyonluğumuz olmak üzere bu süreçteki başarılarımızda pay sahibi olan Ahmet Düverioğlu ile yollarımız ayrılmıştır. Katkılardan dolayı değerli sporcumuza teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz.

Fenerbahçe Beko’nun 2020-21 ve 2021-22 sezonu kadrolarında yer alan sporcumuz Danilo Barthel ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi’ne verdiği katkılardan dolayı Danilo Barthel’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

2.09 metre boyunda olan 29 yaşındaki Ahmet, BSL’de 36 maçta ortalama 15.1 dakika süre alırken 6.2 sayı, 4.0 ribaund, 1.2 asist ve Euroleague’de ise 18 maçta ortalama 8.8 dakika sahada kalırken 3.6 sayı, 2.4 ribaund ile katkı verebilmişti.

2.08 metre boyunda olan 30 yaşındaki Alman uzun ise sakatlıkların etkisiyle fazla katkı veremediği sezonda BSL sahnesinde 3 maçta ortalama 24.3 dakika sahada kalırken 5.0 sayı, 5.7 ribaund, 1.0 asist ve Euroleague’de ise 8 maçta ortalama 11.6 dakika sahada kalırken 4.5 sayı, 1.5 ribaund ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …