Güncel Haberler

Real Madrid’de Geçici Koç Mateo Olacak (Koç Laso taburcu edildi)

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Real Madrid‘de koç Pablo Laso görevinden bir süre ayrı kalacak.

2011 yılından bu yana Real Madrid‘de başantrenörlük görevinde bulunan koç Laso, 5 Haziran Pazar günü kalp krizi geçirmiş ve Hospital de la Moraleja hastahanesinde müşahede altına alınmıştı. 54 yaşındaki başarılı koç bir operasyon geçirdi ve durumunun stabil olduğu konusunda sevindirici haberler geldi. Ancak bu durum tabiki basketboldan uzak kalmasına engel değil, sezon sonuna kadar görevinin başında olamayacak.

Marca’da yer alan habere göre koç Laso’nun görevinden uzak kalacağı bu dönemde, 2014’den bu yana asistan koç olarak görev yapan Chus Mateo takımın başında olacak. Mateo, geçtiğimiz sezon Laso’nun COVID testinin pozitif çıktığı dönemde de bir süre takımın başında görev almıştı.

Real Madrid, Liga Endesa’da yarı final serisinde Bitci Baskonia ile karşılaşıyor ve şuanda 2-0 öndeler. Deplasmanda oynayacakları 3. maçı da kazanırlarsa adlarını finale yazdıracaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …