Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’nın İlk Tranfereri Ercan Osmani Oldu

Gelecek sezon da ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka ilk transferini açıkladı.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere Beşiktaş Icrypex ile kontratı sona eren Ercan Osmani ile 2 yıllık kontrat imzaladılar.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

Darüşşafaka’mız, 2022-2023 sezonu kapsamında ilk transferini yaptı. Yeşil-siyahlı ekibimiz, Ercan Osmani ile 2 senelik anlaşma sağladı. 2 sezon boyunca terleteceği yeşil siyahlı formamız altında yeni transferimiz Ercan Osmani’ye üstün başarılar dileriz. Darüşşafaka Ailesi’ne hoş geldin!

ERCAN OSMANİ KİMDİR?

4 Ağustos 1998 doğumlu Ercan Osmani, 2.13 metre boyunda, uzun forvet pozisyonunda oynamaktadır. Bandırma altyapısında yetişen Osmani, 2014-2018 yılları arasında Bandırma Kırmızı, 2018-2020 yılları arasında ise Teksüt Bandırma forması giymiştir. 2020 yılında Beşiktaş’a transfer olan Osmani, son 2 sezon siyah-beyazlı formayı terletti.

Osmani, 2021-2022 sezonunda, Beşiktaş forması ile ING Basketbol Süper Ligi’nde çıktığı 22 maçta 9,59 sayı, 4,05 ribaund ve 1,00 asist ortalamaları tuttururken, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde görev aldığı 8 maçta ise 6,8 sayı, 3,8 ribaund ve 1,4 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Darüşşafaka Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …