Güncel Haberler

İDDİA: Türk Telekom’un Yeni Koçu Erdem Can Oluyor

Geçtiğimiz sezon hem 7DAYS EuroCup hem de ING Basketbol Süper Ligi‘nde hayal kırıklığı yaratan Türk Telekom, yeni sezon yapılanmasına başlıyor.

Basketfaul’ün haberine göre Ankara temsilcisinin yeni koçu son olarak Utah Jazz’ın staffında asistan koç olarak görev alan Erdem Can olacak. Tarafların imzaları yakın zamanda atmaları bekleniyor.

41 yaşındaki koç Ankara Sümerbank ve Mülkiye’de basketbol oynadıktan sonra Türk Telekom ile Olin Edirne’nin teknik ekibinde yer almış, sonrasında da koç Obradovic’in asistanı olarak Fenerbahçe’nin BSL’de ve Euroleague’de elde ettiği şampiyonluklara katkı yapmıştı.

Can, 2021-22 sezonu boyunca da Jazz’da koç Snyder’in yardımcılarından biri olarak NBA’de önemli bir tecrübe edindi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …