Güncel Haberler

İDDİA: Darüşşafaka, Canberk ile Anlaşmak Üzere

ING Basketbol Süper Ligi’nin köklü takımlarından biri olan Darüşşafaka gelecek sezonun planlamasına vakit kaybetmeden başladı.

Totalbasket’de yer alan habere göre İstanbul temsilcisi bu sezon Galatasaray NEF formasını terleten şutör forvet Canberk Kuş ile 1+1 yıllık kontrat konusunda anlaşmak üzere.

25 yaşında olan 1.98 metre boyundaki Kuş, bu sezon BSL’de 23 maçta ortalama 8.7 dakika süre alırken 3.4 sayı, 1.1 ribaund ve BCL’de ise 3 maçta ortalama 7.3 dakika sahada kalırken 2.7 sayı, 1.0 ribaund ile katkı verebilmişti.

NCAA’de Central Florida ve Arkansas State formalarını terleten Canberk, ilk profesyonel kontratını geçen yaz Petkim Spor ile imzalamış, burada bir sezon geçirdikten sonra 2021-22 sezonunda da Galatasaray’da forma giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …