Güncel Haberler

Koç Pistiolis, Efes Galibiyeti Sonrası Konuştu

ING Basketbol Süpre Ligi yarı final serisi 4. maçında Galatasaray NEF konuk ettiği Anadolu Efes’i 86-81’lik skorla yenerek seriye 2-2 eşitlik getirdi.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

İlk olarak taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada inanılmaz bir atmosfer oluşturdular ve bizi son düdüğe kadar desteklediler. Bizi böylesine destekledikleri için minnettarım, onlar olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Ayrıca oyuncularıma da minnettarım çünkü asla pes etmediler. Bizim burada inşa etmeye çalıştığımız şey de bu. Asla pes etmeyen ve kimseden korkmayan bir takım inşa etmek istiyoruz. Şube yönetimine ve teknik ekibime de minnettarım ama her şeyden önce taraftarlarımıza minnettarım. Maça istediğimiz gibi başlamadık ama kritik anlarda iyi kararlar verdik. Karakterimizi ortaya koyarak maçı kazanmayı başardık. 5. maç ise tam anlamıyla bir savaş olacak. Biz de asla geri adım atmayacağız, harika bir maç olacak.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …