Güncel Haberler

Galatasaray, Bost ve Taraftar Farkıyla Efes’i Devirip Seriyi 5. ve Son Maça Taşıdı!

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 4. maçında ev sahibi konumundaki Galatasaray NEF, Euroleague şampiyonu Anadolu Efes‘i Bost’un etkili performansı ve taraftarının müthiş desteği sayesinde 86-81’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla seriye 2-2 eşitlik geldi. 5. ve son maç 4 Haziran Cumartesi günü yine Sinan Erdem’de oynanacak ama taraftar avantajı bu kez Anadolu Efes‘in elinde olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı kırmızılılarda Dee Bost 20 sayı, 4-10 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Kerry Blackshear 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Maurice Ndour 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Sadık Emir Kabaca 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Göksenin Köksal 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Efes cephesinde ise Vasilije Micic 23 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Shane Larkin 17 sayı, 5-9 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, Elijah Bryant 13 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Chris Singleton 12 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …