Güncel Haberler

İDDİA: Gaziantep, İki Yerli Uzun ile Anlaştı

Bu sezon ING Basketbol Süper Ligi‘nin flaş takımı olan ve gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmesi beklenen Gaziantep, yerli rotasyonuna iki önemli ekleme yapıyor.

Basketfaul’ün haberine göre bu sezon Tofaş‘da izlediğimiz milli uzun Muhsin Yaşar ve 7DAYS EuroCup’da final oynayan Frutti Extra Bursaspor formasını giyen Metin Türen ile anlaştılar. Yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

2.10 metre boyunda olan 26 yaşındaki Muhsin, BSL’de 29 maçta ortalama 16.0 dakika süre alırken 8.3 sayı, 3.0 ribauınd ve BCL’de ise 14 maçta ortalama 15.9 dakika sahada kalırken 6.7 sayı, 3.1 ribaund ile katkı vermişti.

2.06 metre boyunda olan 28 yaşındaki Metin ise BSL’de 28 maçta ortalama 20.3 dakika süre alırken 4.8 sayı, 3.6 ribaund, 1.1 asist ve EuroCup sahnesinde ise 20 maçta ortalama 17.8 dakika sahada kalırken 4.3 sayı, 2.7 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …