Güncel Haberler

Koç Pistiolis, Efes Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi ilk maçında Sinan Erdem’de misafir konumunda olan Galatasaray NEF, şampiyon rakibi Anadolu Efes’i 70-105 gibi farklı bir skorla yenmeyi başramıştı.

Karşılaşmanın ardından serisini 10 maça çıkaran sarı kırmızılıların Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Henüz 1-0 öne geçtik. Daha işimiz bitmedi. Kapasitemizi gösterdik ve ciddiyeti elden bırakmadık. Konsantrasyonumuzu yüksekte tutup savaşmaya devam etmeliyiz. Play-off serisi oynuyoruz. Önümüzdeki iki maç bakacağız ve iyi sonuçlar almaya çalışacağız.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaptan Göksenin Köksal ise şu ifadeleri kullandı:

Daha yolun başındayız. Buradaki taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Anadolu Efes Avrupa’nın en iyi takımı. Bunun bilincinde maça çıktık, kazanmaya çıktık. Biz Galatasarayız! Kiminle oynadığımız çok önemli değil. Kolay olmayacak dedik. Seri üçte bitiyor. Şu anda saha avantajını aldık. İnşallah bu şekilde savunma yapıp hücumda da yüzdeli oynarız ve ikinci maçı kazanırız. Devreye 9 sayı ile önde girdik. Ondan sonra ciddi yüzdeyle oynadık ve Anadolu Efes’i maçtan kopardık. Böyle oynamamız lazım. EuroLegue şampiyonu olmaları Türk basketbolu için bir gurur. Bu yüzden geri adım atacak değiliz. Finale çıkmak istiyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …