Güncel Haberler

Galatasaray, Euroleague Şampiyonunu Sahadan Sildi! (Pistiolis ile 10’da 10)

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi ilk maçında Galatasaray NEF, Sinan Erdem’de misafir konumda olduğu ligin ve Euroleague’in son şampiyonu Anadolu Efes‘i 70-105’lik skorla sahadan sildi, seride saha avantajını da ele geçirmiş oldu.

İki takım da aynı salonu paylaştığı için ikinci maç da yine Sinan Erdem’de oynanacak ve yine ev sahibi Anadolu Efes olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da Dee Bost 22 sayı, 6-11 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Isaiah Canaan 15 sayı, 5-6 3sayı, 4 ribaund, 3 asist, Kerry Blackshear 11 sayı, 7 ribaund, David Kravish 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Sadık Emir Kabaca 10 sayı, 10 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lacivert beyazlılarda ise Egemen Güven 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Tibor Pleiss 11 sayı, 7 ribaund ve Chris Singleton 10 sayı ile direnebilen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …