Güncel Haberler

İDDİA: Vesely, Fenerbahçe’yi Reddetti ve Sezon Sonu Barcelona ile İmzalıyor!

Turkish Airlines Euroleague‘de hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Beko, gelecek sezon yenilenmiş bir kadroyla yola başlayacak gibi görünüyor.

Socrates ve farklı kaynaklarda yer alan habere göre Fenerbahçe Beko‘nun 8 yıldır formasını giyen Jan Vesely, kulübün son teklifini reddetti ve FC Barcelona ile 2+1 yıllık konratı sezon sonunda imzalayacak. Çek yıldız net olarak (vergiler hariç) 1.8 milyon Euro kazanacak yıllık olarak.

Sizlerle daha önce paylaştığım üzere Çek yıldız sarı lacivertlilerin yıllık 1.9 milyon Euro kazanacağı 2 yıllık kontratını kabul etmedi ve tercihini Barça’dan yana kullandı.

Vesely ve Barça hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.13 metre boyunda olan 32 yaşındaki Çek uzun, bu sezon sağlıklı kalabildiği 22 maçta ortalama 29 dakika sahada kalırken 13.6 sayıi, 6.1 ribaund, 2.5 asist, 1.1 top çalma, 18.2 verimlilik puanı ile oynamış, zaman zaman takımın performansının onu aşağı çekmesine izin verse de genelde bireysel anlamda iyi bir sezon geçirmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …