Güncel Haberler

Satoransky’den Vesely ve Barcelona Hakkında Önemli Açıklamalar!

2016 yılından bu yana NBA sahnesinde mücadele eden Çek guard Tomas Satoransky geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sezona Pelicans ile başlayan ve Washington Wizards‘da tamamlayan tecrübeli oyuncu şu sıralarda ülkesinde 2022 FIBA Eurobasket öncesi milli takım ile hazırlıklara başlamış durumda.

Bir basın toplantısı düzenleyen eski FC Barcelona oyuncusu Satoransky geleceği hakkında konuşurken işlerin 2016 yılında NBA’e gittiği zamandan farklı olduğunu söyledi:

Eşimle iki çocuğumuz oldu. Belli bir düzen olmaması aileyi çok zorluyor, benim için de bu düzen NBA’de olmayacak. Her geçen yıl NBA benim için zorlaşıyor.

Son zamanlardaki trend genç insanlara şans vermek üzerine kurulu, ben oradayken durum böyle değildi. Bir oyuncu için kendi durumunun farkında olmak ve gelecekte neleri kanıtlamak istediğini bilmek her zaman önemlidir.

30 yaşındaki oyuncu, Barcelona’ya dönüşü ve çıkan Jan Vesely haberleri hakkında da konuştu:

Hala nereye gideceğime karar vermedim. Barcelona’nın Jan Vesely ile ilgilendiğini gördüm. Eğer beraber oynarsak tabii ki mutlu olurum ancak henüz o da emin değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …