Güncel Haberler

İDDİA: Real Madrid, Rodriguez ile Anlaştı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de final oynayan ama şampiyonluğu temsilcimiz Anadolu Efes’e kaptıran Real Madrid, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Mundo Deportivo’nun haberine göre takımın eski yıldızlarından, tecrübeli oyun kurucu Sergio Rodriguez ile 1+1 yıllık kontrat konusunda anlaştılar, sezon bitince imzalar atılacak. Kulübün efsane isimlerinden biri konumunda olan Rodriguez, tam 6 sezon (2010-16) boyunca Real Madrid formasını giymişti. Bildiğiniz üzere El Chacho’nun Olimpia Milano ile kontratı bu yaz sona eriyor.

Haberin detaylarında Real’in Heurtel ile yolları ayrılacağı, Williams-Goss ve Llull’un kadroda kalacağı, ayrıca Henry’nin de bu isimlere eklenebileceği belirtilmiş.

Bu transfer ve Rodriguez hakkındaki yorumlarımı artı detaylı analimizi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

35 yaşında olan 1.91 metre boyundaki El Chacho bu sezon Euroleague sahnesinde 34 maçta ortalama 20 dakika süre alırken 8.3 sayı, %31.8 3sayı, 2.3 ribaund, 4.5 asist, 9.1 verimlilik puanı istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …