Güncel Haberler

Golden State, Dallas’ı Deplasmanda da Yendi!

NBA Batı Konferansı final serisi 3. maçında Golden State Warriors, konuk olduğu Dallas Mavericks‘i 109-100’lık skorla yenerek final biletine bir adım daha yaklaştı.

3-0 Golden State’in üstünlüğü bulunan serinin 4. maçı yine Dallas’ın sahasında 25 Mayıs’da oynanacak. Warriors o maçı da kazanırsa final biletini kapacak ve Miami-Boston serisinin galibi ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 31 sayı, 5-10 3sayı, 5 ribaund, 11 asist ile etkili olurken, Andrew Wiggins 27 sayı, 11 ribaund, 3 asist ve Klay Thompson 19 sayı, 3-10 3sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 40 sayı, 4-9 3sayı, 14-17 s.atış, 11 ribaund, 3 asist ile MVP performansı sergilerken, Jalen Brunson 20 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Spencer Dinwiddie 26 sayı, 4-10 3sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …