Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Sembol İsimlerinden Simon Veda Etti

Turkish Airlines Euroleague‘de üst üste kazanılan 2 şampiyonluğun ardından Anadolu Efes‘de ilk veda haberi geldi.

5 yıldır Anadolu Efes forması giyen ve artık takımın simge isimlerinden biri haline gelen, nam-ı diğer “Malatyalı” Krunoslav Simon, İstanbul’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde takımdan ayrılacağını açıkladı ve bir veda konuşması yaptı:

5 yıldır burada bu kulüpte, bu ailenin içinde yaşıyorum. Bu insanlarla birlikte olma fırsatına duyduğum minneti anlatmaya kelimeler yetmez. Benim yaşıma geldiğiniz zaman hayatta başka şeyler düşünmeye başlıyorsunuz fakat İstanbul’da bu takımla, bu insanlarla ve tabii bu koçla geçirdiğim beş yılı asla unutmayacağım. 50-60 yaşına geldiğimde de hep bu günleri hatırlayacağım. Her şey için çok teşekkürler. Soyunma odasını, her şeyi bu insanlarla paylaşmak büyük bir zevkti. Umarım bu kulüp aynı şekilde devam eder.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …