Güncel Haberler

CSKA, Finalde 2-0 Öne Geçti

VTB Ligi final serisi 2. maçında CSKA Moskova konuk ettiği Zenit‘i 82-73’lük skorla geçti.

CSKA’nın 2-0 önde olduğu serinin 3. maçı 25 Mayıs’da Zenit’in sahasında oynanacak. CSKA o maçı kazanırsa şampiyonluk kupasının sahibi olacak.

CSKA’da adı temsilcimiz Anadolu Efes ile anılan Will Clyburn 19 sayı, 7-8 3sayıi 3 asist ile yıldızlaşırken, Alexey Shved 17 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, Nikola Milutinov 16 sayı, 2 asist ve Casper Ware 14 sayı, 4-4 3sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Zenit cephesinde ise Sergey Karasev 20 sayı, 3-3 3sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Dimitry Kulagin 9 sayı, 3 asist ve Alex Poythress 9 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel’in Milli Takım Kariyeri Sona Erdi!

2022 FIBA EuroBasket’i gümüş madalya ile tamamlayan Fransa Milli Takımı‘nın yılduzlarından biri olan Thomas Heurtel, …