Güncel Haberler

Butler Liderliğindeki Miami, Eksik Boston’u Devirdi (Ömer Faruk süre almadı)

NBA Doğu Konferansı final serisi ilk maçında Miami Heat, konuk ettiği eksikleri bulunan Boston Celtics‘i Butler’in etkili performansı ve 3. çeyrekte yakaladığı 14-39’luk skor sayesinde 107-118 yenmeyi başardı.

Heat’in 1-0 üstünlüğü ele geçirdiği serinin 2. maçı 20 Mayıs’da yine Miami’nin sahasında oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 41 sayı, 17-18 s.atış, 9 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, 3 blok ile MVP performansı sergilerken, Gabe Vincent 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 blok ve Tyler Herro 18 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile galibiuetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven kadroda bulunmasına rağmen süre almadı.

Horford ve Smart’dan yoksun olan Celtics cephesinde ise Jayson Tatum 29 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Jaylen Brown 24 sayı, 4-8 3sayı, 10 ribaund, 3 asist, Robert Williams 18 sayı, 9 ribaund ve Payton Pritchard 18 sayı, 4-11 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …