Güncel Haberler

Galatasaray, Bahçeşehir’i Yenip Yarı Finale Yükseldi

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi 2. maçında Galatasaray NEF konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni 94-98’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar seriyi 2-0 ile geçerek adını yarı finale yazdırdılar ve Anadolu Efes-Pınar Karşıyaka serisinin galibi ile eşleşecekler.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da David Kravish 20 sayı, 10-11 2sayı, 8 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Dee Bost 20 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Melo Trimble 18 sayı, 5-10 3sayı, 3 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, Isaiah Canaan 14 sayı, 3-4 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Kerry Blackshear 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Jamar Smith 23 sayı, 3-6 3sayı, 7 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Richard Solomon 19 sayı, 6 ribaund, Jamal Jones 18 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Tarik Black 10 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …