Güncel Haberler

Koç Açık, Darüşşafaka Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi 2. maçında Gaziantep konuk olduğu Darüşşafaka’yı 66-91’lik skorla geçerek seriye eşitlik getirmişti.

Karşılaşmanın ardından Gaziantep’in koçu Tutku Açık değerlendirmelerde bulundu:

Şu anda seride beraberliği yakalamış durumdayız. Şunu öncelikle söylemem lazım Darüşşafaka takımı ve Selçuk Ernak benim çok saygı duyduğum bir ekip. Bu sene özellikle göstermiş oldukları performans taktire şayen. Aynı şekilde biz de Darüşşafaka gibi bu seneyi çok iyi geçirdik. Açıkçası bu turu burada kaybetmiş olsaydık çok üzülecektim çünkü iki takım da buraları oynamayı, bir üst tura geçmeyi çok hak etti. Kim elenirse yazık olacak diyebilirim. Bugün oyuncularımı göstermiş oldukları mücadeleden kutluyorum çünkü stresli bir maçtı. Kaybetmiş olsak belki de emeklerimizi kaybetmiş olacaktık. Burada sonuna kadar savaşmaya devam etmeyi konuştuk. Panoda çok güzel bir söz var “Tutku var, vazgeçmek yok diye” biz bu parolayla çıktık bugün. Sonuna kadar da mücadele ettik, vazgeçmedik. Aslında geçen maçı kaybettik ama bir şeyi kazanmış olduk seyircilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe maçları dışında salonu doldurdular, bize inandılar. İlgi sonsuzdu. Belki dışarıda maça gelmek isteyen, bilet bulamayan bir sürü insan vardı. Tüm Gaziantep taraftarlarına bu galibiyeti armağan ediyorum ve iki gün sonra oynayacağımız maç için bir davette bulunuyorum. Orada yine aynı şekilde kırmızı ve siyah formalarınızı giyerek muazzam bir atmosfer yaratalım. Umarım orada da aynı şekilde mücadele edip, turu geçen taraf biz olacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …