Güncel Haberler

Koç Pistiolis, Bahçeşehir Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi 2. maçında Galatasaray NEF, deplasmanda Bahçeşehir’i 94-98’lik skorla geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

İlk olarak rakibi kutlamak istiyorum. Çok sıkı çalıştılar ve harika bir seriyi geride bıraktılar. Çok zor bir rakibe karşı kazandık. Benim için önemli bir galibiyetti. Bizim için çok büyük bir gün. Yarı finale çıktık. Play-offa devam ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaptan Göksenin Köksal ise şu ifadelerde bulundu:

Bahçeşehir’i tebrik etmek lazım. Gerçekten çok iyi mücadele ortaya koydular. Güzel bir sezon geçirdiler. Avrupa’da Türk basketbolunu temsil ettiler. İlk maç taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak kazandık. Net bir galibiyet almıştık. İkinci maçı da onların seyircilerinin önünde bitireceğimizi söylemiştim. Nitekim öyle oldu. Yarı finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz. Kimin geleceği önemli değil. Çok iyi bir takımız. Taraftarımızla beraber gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …