Güncel Haberler

Lakers’ın Sahibi Buss, Takımın Süper Yıldızı Lebron Hakkında Konuştu

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers‘ın sahibi Jeanie Buss, takımın süper yıldızı Lebron James hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

NBA tarihinde önemli bir yeri olan, köklü kulüplerden biri konumundaki Lakers, Davis ile Lebron’un yanına Westbrook’u ekleyerek sezona şampiyonluk hedefiyle başlamış ama sezonu büyük hayal kırıklığı ile kapatmış, bırakın play-off’u play-in biletini bile kapamamıştı.

Bu kötü sonuçların faturası ise ilk olarak koç Vogel’a kesilmiş ayrıca bireysel anlamda iyi bir sezon geçiren 37 yaşındaki tecrübeli yıldızın da takımda mutlu olmadığına dair dedikodular ortaya atılmıştı.

Los Angeles Times isimli gazeteye açıklamalarda bulunan kulüp sahibi Jeanie Buss, Lebron’un mutlu olmasının takım için olan önemine değindi:

Onun takımda kendini rahat hissetmesini ve bir şampiyonluk daha kazanabilmek için yeterli parçalara sahip olduğumuza inanmasını istiyorum. Onun burada mutlu olması lazım, LeBron James’in mutlu olduğundan emin olmamız lazım.”

“Takımda LeBron ve Anthony Davis gibi iki oyuncu varken kazanamayacağımızı düşünmem için ortada bir neden yok. Koç Phil Jackson’dan şu ana kadar öğrendiğim en önemli şey şu: Her zaman başarıya giden bir yol vardır. Bazen önceki zamanlara göre bu yol daha zorlu olabilir, yine de kendimize olan inancımızı sürdürmemiz lazım.

LA Times

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …