Güncel Haberler

Miami, Philadelphia’yı Tatile Gönderip Konferans Finaline Çıktı! (Furkan 2 sayı, Ömer Faruk süre almadı

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 6. maçında Miami Heat, deplasmanda Philadelphia 76ers‘ı 99-90’luk skorla geçerek adını konferans finaline yazdırdı.

Seriyi 4-2 ile geçen Heat konferans finaline bilet alırken 76ers’ı da tatile gönderdi. Heat Doğu finalinde Milwaukee-Boston serisinin galibi ile karşılaşacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 32 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Max Strus 20 sayı, 4-10 3sayı, 11 ribaund, 5 asist, P.J. Tucker 12 sayı, 9 ribaund ve Bam Adebayo 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven kadroda bulunmasına rağmen süre almadı.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 20 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Tyrese Maxey 20 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Tobias Harris 14 sayı, 8 ribaund, James Harden 11 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Shake Milton 15 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimlerdi. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 8 dakika süre buldu ve 2 sayı, 2 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …