Güncel Haberler

Monaco, Provence’yi Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 31. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Provence‘yi 93-66’lık skorla ezdi geçti.

Bu sonuçla Monaco 22. galibiyetine ulaştı ve 2. sırada yer almaya devam etti. Provence ise 9 galibiyette kaldı ve 17. sırada, düşme hattında yer almaya devam etti.

Monaco’da Dwayne Bacon 21 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Donta Hall 17 sayı, 4 ribaund, Danilo Andjusic 13 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Ibrahima Fall Faye 13 sayı, 12 ribaund ve Donatas Motiejunas 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Provence cephesinde ise Jamar Diggs 16 sayı, 3-5 3sayı, 3 asist ile öne çıkarken, Bodian Massa 10 sayı, 10 ribaun, 2 asist, Jean-Michel Mipoka ve Dalenta Jameral Stephens 9 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …