Güncel Haberler

Koç Gören, Merkezefendi Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta mücadelesinde Petkim Spor konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyespor’u 78-93 gibi net bir skorla yenmiş, ligde kalma yolunda önemli bir adım atmıştı.

Karşılaşmanın ardından Petkim koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Bir defa burada Denizli takımını tebrik etmek gerekiyor. Ben Avrupa’da da çok salonda mücadele ettim ama burası gerçekten medeniyetiyle, takımlarına verdiği destekle çok güzel bir basketbol şehri. Onlara da bundan sonrası için başarılar diliyorum. Bugün de çok güzel bir basketbol atmosfer vardı, kendi takımları lehine gerçekten çok güzel bir ortam yarattılar. Oyunu kontrol ettiğimiz zaman kazanacağımızı biliyorduk. Özellikle kendi sahalarında seyircileriyle birlikte sabırsız olacaklardı. Herkes için final niteliğinde maçlar bunlar. Biz de aynısını geçtiğimiz hafta kendi sahamızda yaşamıştık. Bunu maçın başından itibaren oyunu kontrol ederek lehimize çevirdik ve sabırsızlıkları oyun ilerledikçe daha da katlandı. Maçın üçüncü periyodundan itibaren belirli bir farkı da alarak maç sonuna nispeten biraz daha rahat geldik. Tüm takıma teşekkür ediyorum. İnsan üstü bir çapayla ligin en altından en üstüne tırmandık. Son 7 maçımızın 5’ini kazandık. Sadece Antep ve Efes‘e kaybettik. Dolayısıyla çok büyük bir çıkış, çok büyük bir iş. Tüm oyuncularımla, ekibimle gurur duyuyorum. Petkim çok önemli bir basketbol markası. Basketbolda da daha yapacağı çok şeyler var. Bir tane maçımız kaldı. İnşallah onu da layıkıyla yerine getirip ligde kalacağız ve bundan sonrasını da daha güzel planlamaya başlayacağız. Tüm ekibe, takıma, şehre çok teşekkür ediyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …