Güncel Haberler

Milwaukee, Chicago Deplasmanından Büyük Bir Avantajla Dönüyor

NBA Doğu Konferansı play-off serisi 4. maçında Milwaukee Bucks konuk olduğu Chicago Bulls‘u 119-95 gibi farklı bir skorla geçerek seride önemli bir avantaj yakaladı.

Milwaukee bu sonuçla 3-1 öne geçti ve serinin 5. maçı Çarşamba günü Milwaukee’nin sahasında oynanacak, kazanmaları durumunda da adlarını yarı finale yazdırmış olacaklar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Middleton’dan yoksun oynamaya devam eden Bucks’da Giannis Antetokounmpo 32 sayı, 17 ribaund, 7 asist ile MVP performansı sergilerken, Grayson Allen 27 sayı, 6-7 3sayı, 2 ribaund, 3 top çalma, Jrue Holiday 26 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Bobby Portis 14 sayı, 10 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bulls cephesinde ise Zach LaVine 24 sayı, 5 ribaund, 13 asist ile en skorer isim olurken, DeMar DeRozan 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Patrick Williams 20 sayı, 3-6 3sayı, 10 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/oWvGylYQKl0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …