Güncel Haberler

Philadelphia, Toronto Deplasmanında Uzatmalı Kazandı (Furkan yine süre almadı)

NBA Doğu Konferansı play-off serisi 3. maçında Philadelphia 76ers konuk olduğu Toronto Raptors‘u uzatma sonunda 104-101’lik skorla yenerek seride 3-0 öne geçti.

Serinin 4. maçı yine Toronto’da 23 Nisan’da oynanacak.

Uzatmanın bitimine 2.9 saniye kala top orta sahada Embiid’in elinde patlayacakken koç Rivers mola aldı ve 24 saniye ihlalini önlemiş oldu. Moladan sonra Embiid harika bir üçlükle 0.8 saniye kala takımını öne geçirdi, son hücumda Toronto topu çembere gönderemedi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Philadelphia’da Joel Embiid 33 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, James Harden 19 sayı, 6 ribaund, 10 asist, Tyrese Maxey 19 sayı, 4 ribaund ve Tobias Harris 11 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen yine süre almadı.

Raptors cephesinde ise OG Anunoby 26 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Gary Trent 24 sayı, 4-9 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Pascal Siakam 12 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Fred VanVleet 12 sayı, 2-10 3sayı, 5 ribaund, 9 asist, 3 top çalma ve Precious Achiuwa 20 sayı, 6 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Joel Embiid, Fransa Yerine ABD Milli Takımını Tercih Etti

NBA’de Doğu konferansının güçlü ekiplerinden Philadelphia 76ers formasını giyen 2022-23 sezonunun MVP’si Joel Embiid, uzun …