Güncel Haberler

Boston Savunması Yine İş Başındaydı!

NBA Doğu Konferansı play-off serisi 2. maçında Boston Celtics, konuk ettiği Brooklyn Nets‘in yıldızlarını yine etkili savunması ile yavaşlattı ve 107-114’lük skorla kazanarak seride 2-0 öne geçti.

Seri artık Brooklyn’e taşınıyor ve 3. maç 24 Nisan’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da Jaylen Brown 22 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Jayson Tatum 19 sayı, 6 ribaund, 10 asist, Al Horford 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Daniel Theis 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Grant Williams 17 sayı, 3-3 3sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Nets cephesinde ise ikinci yarıda 0-11 ile şu kullanan Kevin Durant 27 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Bruce Brown 23 sayı, 3-4 3sayı, 8 ribaund, 4 asist, Seth Curry 16 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, Goran Dragic 18 sayı, 4 ribaund ile diğer direnen isimler oldular ve ilk yarının altıncı dakikasında iftar saati geldiği için oyundan çıkıp soyunma odasına gitti ve orucunu bozan Kyrie Irving 40 dakika sahada kalmasına rağmen sadece 10 sayı, 8 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …