Güncel Haberler

DeRozan ve Arkaşlarından, Favori Milwaukee’ye Evinde Soğuk Duş!

NBA Doğu Konferansı paly-off serisi 2. maçında DeRozan liderliğindeki Chicago Bulls konuk olduğu favori Milwaukee Bucks‘ı 114-110’luk skorla geçerek seride 1-1 eşitliği yakaladı ve saha avantajını da kapmış oldu.

Seri Chicagoya taşınacak ve 3. maç 23 Nisan’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bulls’da DeMar DeRozan 41 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile MVP performansı sergilerken, Nikola Vucevic 24 sayı, 4-8 3sayı, 13 ribaund, 2 asist ve Zach LaVine 20 sayı, 3-4 3sayı, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 18 ribaund, 9 asist ile triple-double’ı kaçırırken, Brook Lopez 25 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, Khris Middleton 18 sayı, 5-7 3sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Jrue Holiday 15 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …