Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge Play-Off İkinci Maçlar

Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezonu geride bıraktık ve artık play-off heyecanı başladı.

Ben de sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımda play-off’un ikinci maçları için yaptığım güncellemeleri paylaşayım istedim. Keyifli okumalar.

Takımımıza yeni eklenen isimler:

  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Larkin normal sezon içerisinde inişli çıkışlı performanslar sergilemiş olsa da ilk maçta Milano karşısında play-off modunu açtığını gösterdi, 16 sayı, 2 ribaund, 5 sist, 2 top çalma ile takımına galibiyeti de getirdiği için 16.5 puan ile tamamladı ilk sınavını. Bu maçta da Milano karşısında 15-20 baremlerinde bir katkı bekliyorum ondan.
  • Fabien Causeur (Real Madrid): Fransız kanat oyuncusu sezon boyunca COVID’den en çok çeken isimlerden biriydi ve bu nedenle de normal sezon da tam olarak ritmini bulamadı ama play-off ilk maçında ne kadar hazır olduğunu gösterdi ve 20 sayı, 4 ribaund, 5 asist lik performansla tam 23.1 puan üretti. Bu maçta da 20 puanlarda bir katkı bekliyorum formda yıldızdan.
  • Brandon Davies (FC Barcelona): İlk maçların bireysel performanslar açısından en büyük sürpriziydi Davies. Evet sezon boyunca faydalı bir oyuncu defalarca kez göstermişti ama hiç istatistiklere böyle dominant bir performans yansıtmamıştı son dönemde. Bayern karşısında 19 sayı, 5 ribaund ile etkili oldu ve bu maçta da ondan 15-20 puanlık bir katkı bekliyor olacağım.

Takımımızın yeni görünümü:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …