Güncel Haberler

FLAŞ: Melli, Serinin Geri Kalanında Efes Karşısında Forma Giyemeyecek!

Olimpia Milano’ya yıldız uzunundan kötü haber geldi!

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında evinde oynamasına rağmen temsilcimiz Anadolu Efes karşısında tarihin en kötü hücum performanslarından birini sergileyerek 48-64 ile kaybeden ve saha avantajını da temsilcimize kaptıran İtalyan ekibine bir kötü haber de yıldız uzunundan geldi.

İlk maçta sakatlık geçiren Nicolo Melli‘nin durumunda bir açıklama yaptı İtalyan ekibi ve tecrübeli yıldızın sağ bacağında doku bozukluğu meydana geldiği, durmuna 4 hafta sonra yeniden bakılacağı belirtildi.

Yani bu gelişmeyle beraber Melli, takımının Efes ile bu hafta ve gelecek hafta oynayacağı play-off maçlarında forma giyemeyecek.

Özellikle Mitoglou’nun dobing kullandığı için takımdan gönderilmesiyle önemi daha da artan 31 yaşındaki yıldız uzun 8.1 sayı, 6.7 ribaund, 1.3 asist, 13.4 verimlilik puanı ile takımının en önemli silahlarından biriydi ki serinin ilk maçında da sakatlanan kadar takımının yegane ayakta kalabilen ismiydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …