Güncel Haberler

Bursaspor, Zorlu Belgrad Deplasmanında

7DAYS EuroCup play-off eleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor zorlu Belgrad deplasmanında Partizan ile karşılaşacak.

20 Nisan Çarşamba günü saat 21:30’da Stark Arena’da oynanacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport ve TRT Sport Yıldız ekranlarından izleyebilecekler.

Karşılaşmayı kazanan takım adını çeyrek finale yazdırmış olacak ve Cedevita’nın rakibi olacak.

Koç Obradovic yönetimindeki Partizan bu sezon EuroCup’ın şampiyonluk adaylarından biri. Yer aldıkları A grubunu 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ile 2. sırada bitirirken evlerindeki 8 maçın tamamını da kazandılar. EuroCup sezonunda öne çıkan isimleri, Kevin Punter (16.4 sayı), Zach LeDay (5.3 ribaund) ve Aleksa Avramovic (3.3 asist) oldular. Son maçlarında Adriyatik Ligi’nde Cibona’yı bu sahada 98-77 gibi net bir skorla yenmişlerdi.

Temsilcimiz Bursaspor ise yer aldığı B grubunda 18 maçtan topladığı 8 galibiyetle kendisine 7. sırada yer bularak play-off bileti kapmayı başarmıştı. Ancak maalesef koç Alimpijevic’in öğrencilerinin deplasman karneleri iyi değildi, evden uzaktaki 9 maçlarından 7 tanesini kaybettiklerini belirtelim. Timsahlar’ın EuroCup sezonunda öne çıkan isimler, Andrew Andrews (13.7 sayı), Kevarrius Hayes (6.2 ribaund) ve Derek Needham (4.9 asist) oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …