Güncel Haberler

Barça, Sert Savunma Eşliğinde Bayern’e Fırsat Tanımadı

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında FC Barcelona konuk ettiği FC Bayern Munich‘i etkili savunmasu eşliğinde 77-67’lik skorla yenerek seride 1-0 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Barça’da Brandon Davies 19 sayı, 5 ribaund ile etkili olurken, Dante Exum 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Nikola Mirotic 12 sayı ve Nicolas Laprovittola 11 sayı, 3 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Darrun Hilliard 12 sayı, 2 asist ve Nick Weiler-Babb ile Othello Hunter 7’şer sayıyla katkı verebildiler.

https://youtu.be/kEMBkGM3cRA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …