Güncel Haberler

NBA Play-Off’larında İlk Büyük Sürpriz Yaşandı!

NBA Batı Konferansı play-off serisi 2. maçında normal sezonu play-in sonrası 8. sırada bitirmeye hak kazanan New Orleans Pelicans, normal sezonun tüm ligdeki en iyi dereceye sahip takımı Phoenix Suns‘ı deplasmanda 125-114 gibi net bir skorla geçerek büyük bir sürprize imza attı.

Seri 1-1 ile eşitlendi ve Pelicans rakibinden ev sahibi avantajını kapmış oldu. Serinin sonraki 2 maçı New Orleans’da oynanacak, 3. maçın tarihi 23 Nisan.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pelicans’da Brandon Ingram 37 sayı, 3-3 3sayı, 11 ribaund, 9 asist ile MVP performansı sergilerken, C.J. McCollum 23 sayı, 6-10 3sayı, 8 ribaund, 9 asist, Jonas Valanciunas 10 sayı, 13 ribaund, 3 asist ve Larry Nance 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Suns cephesinde ise sakatlanan ve son çeyrekte oyuna dönemeyen Devin Booker 31 sayı, 7-11 3sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Mikal Bridges 19 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Chris Paul 17 sayı, 14 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …