Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakibi Partizan, Cibona’yı Farklı Geçti

Adriyatik Ligi 17. hafta erteleme maçında temsilcimiz Bursaspor’un EuroCup play-off maçındaki rakibi Partizan konuk ettiği Cibona Zagreb‘i 98-77’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Partizan 26. maçında 22. kez kazanırken maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Cibona ise 25. maçının ardından 10 galibiyette kaldı ve 8. sırada yer aldı.

Sırp ekibinde Yam Madar 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile ne skorer isim olurken, Mathias Lessort 16 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Zach LeDay 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Aleksa Avramovic 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Balsa Koprivica 13 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Cibona cephesinde ise Amar Gegic 14 sayı, 5 asist, Danko Brankovic 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Toni Nakic 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Roko Prkacin 11 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Jose Vildoza 11 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …