Güncel Haberler

Koç Kandemir, Telekom Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Türk Telekom’u 73-67’lik skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş koçu Ahmet Kandemir açıklamalarda bulundu:

Ligde normal sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Maçların zorluk derecesi artıyor. Furkan Haltalı geçtiğimiz Tofaş maçında sakatlanmıştı, Rondae Hollis-Jefferson’ı da kadro dışı bırakmıştık. Biraz eksik oynadık. Önemli olan bundan sonraki maçlarımız. Biz her fırsat bulduğumuzda gençleri oynatmak isteğimizi belirtmiştik. Bugün de gençler oyuna çok büyük katkı sundular. Takımımı tebrik ediyorum. Önümüzde üç maç var. Üç maçı da kazanıp play-off oynamak istiyoruz. Biliyorum Beşiktaş taraftarı takımından şampiyonluk, finaller ve çok önemli başarılar bekliyor. Ancak bulunduğumuz durum ve ekonomik yapıda, biz genç oyuncu yetiştirmek ve oynatmak zorundayız. Tabii hepsi bir arada olmuyor. Kendimize bir hedef seçtik ve arkasında yürüyoruz. Takımın hedefiyle ilgili bir sıkıntı varsa bu tamamen benim inisiyatifimde olan bir şeydir. Geri kalan maçlarda da gençlere şans vermeye devam edeceğiz.

Beşiktaş Spor Kulüb

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …